KASYAF

6:57 PM Hasnul Adin 0 Comments


KASYAFKASYAF by Khairi Mohd
My rating: 4 of 5 stars

Turn out to be one of the best i've read. Banayk fakta dan huraian sepanjang perjalanan cerita tapi rasanya tidaklah terlalu berat atau meleret-leret.

Bahagain saspen dalam novel ni memang seronok di baca. Rasa nak tahu apa yang akan terjadi seterusnya memang membuak-buak. Agak lama dah tak rasa macam ni. Although saspennya tidaklah "huge" tapi excitementnya ada.

Tapi ada satu bahagian yang memang membuatkan diri ini tertanya2 dan bingung. Masa prof. zack, nik, hasnitah dan nea on the way ke rumah nea untuk selamatkan datuk hashim, ada part yang mana dinyatakan di atas kereta mereka ada "hantu". Kereta sebelah sampai eksiden sebab nampak hantu tu. Tapi rasanya macam lepas sampai rumah nea, tak ada pula diceritakan kemana hilang hantu tu.
Atau terlepas pandang? Hemmm.

Overall, memang tak rugi beli novel ni. All the best to the writer en. khairi mohd.
looking forward untuk sambungannya.

*one day punya story, ditulis, dikarang sehingga 424 pages. pergh. belum mampu aku. :)



View all my reviews




You Might Also Like

0 comments:

Komen anda adalah di hargai :D

Powered by Blogger.