Cinta Teragung; Cinta-Nya

12:52 PM Hasnul Adin 8 Comments

Dan tidaklah berjalan aku dihari ini tanpa belas ihsan rahmat dari-Nya.
Dialah sebaik-baik tempat untuk aku melabuhkan rasa cinta.
Di helaian ayat-ayat-Nya kutitipkan luahan rasa rindu.
Di dini hari aku mengharapkan dari-Nya.
Cinta Teragung.


-syabab al-adin-
(7/2/2012 : 0700am)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


seleksi gambar "semalam mengisi perut" 



bersedia untuk bertarung !!


-Nizam yaakub tak sabo dah gayanya-


terbukti !!


maggi jagung ??!!


gambar je gelap, hati suci gitu ~


terbalik ?? biar jelah ~


fadh ni, time dah siap baru nampak muka .. he he he



hasilnya, dua talam~ jeng !!


rezeki, rezeki, rezeki !!



syukur lah .. muka kenyang =D


Yarabbana, sungguhnya kami ini lemah. Kuatkanlah kami dengan nur dan hidayahMu. Moga persahabatan yang kami bina ini mekar. =)


You Might Also Like

8 comments:

  1. dtg rumah.makan ayam bako,kome bako.saya sedia ayam.

    ReplyDelete
  2. insyaaIIah ustaz ... boIeh bebeno Ia gtu ... satu tentera dtg nt ... =D

    ReplyDelete
  3. asal ade rezeki .. mohon kongsi rezeki ... =P

    ReplyDelete
  4. insyaAllah bleh ustaz!!
    haaa smoga pshbtan kekal sampai sorga...amin

    ReplyDelete
  5. err. juz wanna ask, memang masak maggi jagung ke tu ? ('?')

    ReplyDelete

Komen anda adalah di hargai :D

Powered by Blogger.