12:26 AM Hasnul Adin 2 Comments

Baru je berapa hari cuti, aku dah bohsan !!!


Namun begitu kebosanan ini sedikit kurang bila ada gitar, broadband, movei dan novel,, keluarga juga .. hee~ =P

Cukup pasal bosan, nak kenang masa2 kat matrik plak ; 
so here is it !!


These are my classmate ,,, yg atas tu x sume ade ...
yg di bawah, boys only ... 

Very best classmate, xley lupe kenangan2 bersama dyorg, (walaupun kdg2 tu, sakit ati tahap x ingat) 
hope dapat satu kuliah lagi, (cukup la, xkan nak 4 sem satu tutor kot)




2 imej diatas adalah semasa mggu2 terakhir aku kat KMPk(sbg PDT) ... aku ngan rumate aku, Aiman Itachi dgn kerjasama Hacker, Heyziq Quah telah merancang bbq bersama. Hahahaha ~ Perit toi, nak makan pon kene tggu sampe sejam,,, tapi xpe,, berbaloi(perot pon kenyang),,,




This two last image adalah bersama 2 org lecturer yg paling aku sayang (x silap aku la) ,,,,
yg diatas; bersama Chemi Salvatore, Fizik ...
Beliau very the gila one, sgt sporting, mulut ,, *no komen*,, mmg laser ...
lagi best, bliau adalah senior aku,, dari SMKASAS... haha,, aku x caye gak pada awalnya,, tapi realiti mmg perit ,, huhuhu ...

 This here is my Biology lecturer, Madam Roszelina ... 
aku syg kot dye nie, sgt understanding dan sporting,, dia gak adalah mentor aku,, so kami mmg kenal baik punya laa ,,, kdg2ktorg jadi kaki ngumpat kalu aku pi kubikal dye,, mmg terbaik la...
Tahniah pada bliau yg baru saja melahirkan bayi terbaru bliau(mcm la byk sgt),,, Muhd Amsyar Hakimi...

Walauapepon, aku sgt  berterima kasih pasa korg kerana jadi kwn aku,, korg THE BEST !!
JUMPA KORG NEXT SEM !!!
INSYAALLAH

You Might Also Like

2 comments:

Komen anda adalah di hargai :D

Powered by Blogger.