Kenapa ??

11:23 PM Hasnul Adin 0 Comments

Jejaka : Hurm ... Awak ...
Gadis : Emm ..  Ye saya ...
Jejaka : Awak suka saya x ?
Gadis : Ehh, mana boleh bagitau ... (^_^)
Jejaka : Kenapa kita x boleh bercinta je ? (0_0)
Gadis : Sebab .. Awak pun tahu kita dah berjanji dengan keluarga masing2 ntuk x bercinta waktu belajar ... (^_^)
Jejaka : Tapi kenapa rasa sayang ni ada ? Kenapa Tuhan bagi kita perasaan ni kalau Dia tahu kita x boleh bercinta ? =(
Gadis : Awak .. Awak tahu kenapa ramai pasangan bercouple x tahan lama ??
Jejaka : Sebab diorang bosan dgn pasangan masing2 ??
Gadis : Hihi .. Bukanlah awak. Sebab perasaan yang diberi tu telah di tarik balik oleh Allah.   Masa bercinta, ramai yg pegang tangan, buat maksiat, dosa... Jadi Allah tarik balik perasaan tu sebab Allah kesian tgk hamba Dia buat dosa masa bercinta. Sebab tu lah Allah tarik balik perasaan cinta tu.
Jejaka : .......
Gadis : Jumpa keluarga saya. Jadilah yang halal .. =)
Jejaka : ....
Gadis : =)
Jejaka : =)


Very best story kan,,, sekian lama x ada new post,, akhirnya sampai juga seru ,,, haha ,,,

Tgh cuti2 ni harap ada la post2 lain di masa akn datang ,,, SALAM SEMUA !!` (^_^)

You Might Also Like

0 comments:

Komen anda adalah di hargai :D

Powered by Blogger.